Tembok Tanduran Taman Vertikal Simulasi

Katrangan singkat:

Cocog ing njero ruangan / ruangan, gampang dipasang, awet banget, tahan lama.
Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Taman vertikal simulasi dirancang kanggo aplikasi interior lan njaba.Iki minangka produk inovatif kanggo nimbang maksud lan tujuan sing beda.Iki uga dikenal minangka Wallpaper Tanduran sing tegese bisa digunakake ing permukaan sing mlengkung lan bisa dipotong supaya pas karo papan apa wae amarga keluwesan sing kuat.Diprodhuksi kanthi kaku, panel ijo kita bisa digunakake kanggo nggawe tembok ijo lan layar visual.Sampeyan bisa ndandani menyang gendheng, tembok utawa langit-langit, mbentuk menyang hotel pool cabanas utawa macak lanskap greening kutha karo jumlah gedhe saka macem-macem panel tembok suket.

Fitur produk

Item Tembok Tanduran Taman Vertikal Simulasi
Pangukuran 100x100cm
Referensi Warna Ijo
Bahan PE
Kaluwihan UV lan geni Resistance
Sakumur urip 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket Karton 5 panel
Aplikasi Dekorasi omah, kantor, wedding, hotel, bandara, lsp.
Pangiriman Miturut segara, railway lan udhara.
Kustomisasi Ditrima

Aplikasi Produk

tembok ijo njero ruangan 1
tembok ijo njero ruangan 2

Didhukung dening klompok kerja sing dikembangake lan trampil, kita bisa menehi dhukungan teknis kanggo pra-sales lan sawise-sales.Kita bakal dadi mitra sing dipercaya lan pemasok tembok tanduran buatan ing China.Kita nyedhiyakake layanan OEM & ODM kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.Kita ngarep-arep kanthi tulus duwe kesempatan kanggo ketemu karo sampeyan lan ndeleng kepiye carane bisa nulungi bisnis sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: