Tembok Tanduran Tiruan Anti-UV Kanthi Retardasi Geni

Katrangan singkat:

Tembok tanduran buatan minangka teknologi hiasan tembok, sing wis mboko sithik digunakake dening wong ing taun-taun pungkasan.Iki uga diarani tembok ijo gawean sing nyingkirake watesan saka lemah lan bisa dipasang ing kothak lan bahan liyane tanpa ngrusak struktur tembok asli.Panel tembok kita tahan srengenge lan awet.Dheweke ora layu utawa luntur, sanajan ing kahanan ruangan sing angel banget.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jinis G718012B
Ukuran 100x100cm
Bobot 3.3 Kg
warna Tembok kembang ijo
Bahan 80% bahan PE anyar sing diimpor
Kaluwihan Werna padhang, anti UV, wangun biasa, kothak kuwat, Kapadhetan nglukis lan toleransi.
Sakumur urip 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Packing Qty 5 pcs saben karton
Ruang Kamar Dekorasi tembok njero ruangan lan ruangan
Transportasi Miturut segara, sepur lan udhara.
Layanan layanan OEM lan ODM

Deskripsi Produk

tembok-tetuwuhan-tiruan-G718012B-4
tembok-tanduran gawean-G718012B-2
tembok-tanduran gawean-G718012B-5

Tembok tanduran buatan yaiku tembok sing dihiasi karo tanduran simulasi dhuwur.Iku nggunakake podho antarane tetanduran palsu lan tetanduran nyata kanggo entuk efek saka tembok tanduran bener utawa efek unattainable saka tetanduran nyata supaya minangka kanggo ketemu wong nguber efek alam.
Miturut syarat lingkungan sing beda, kita wis ngrancang tembok gawean kanthi macem-macem wujud lan dhuwur sing staggered.Kanthi desain lan daya tahan sing tahan suwe, tembok tanduran simulasi kita minangka solusi sing cocog kanggo ngowahi lingkungan ruang pribadi lan umum.

Standar Mutu

tes UV

Kita diuji lan disertifikasi kanggo Light Aging Test-UV Exposure (Metode Test ASTM G154-16 Cycle 1).Sawise cahya UV 1500h, ora ana owah-owahan sing katon.Priksa kitalaporan tes SGS.➶

sadurunge-test

Sadurunge tes

close-up-sawise-test

Close-up sawise tes

test-sample-1

Safety

Panel kita tundhuk karo standar keamanan sing ketat saka RoHS Directive(EU)2015/863 mbenakake Annex ii kanggo Directive 2011/65/EU.Padha pancen aman lan ramah lingkungan.Waca liyane babagan kitalaporan tes.➶

Daya tahan

Tembok ijo kita digawe saka poliethelin kapadhetan dhuwur super-kuwat.Ora kaya wong liya sing nggunakake plastik daur ulang sing layu sajrone sawetara sasi, panel tembok kita ora layu utawa luntur.

pe

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: