Panel Godhong Yucca Ponggawa ing njero ruangan lan ruangan

Katrangan singkat:

Panel tembok suket buatan kalebu salah sawijining jinis tembok hiasan sing ngidini wong manggon ing lingkungan sing luwih cedhak karo alam.Dibandhingake karo tanduran asli, tanduran palsu ora diwatesi dening lemah, banyu utawa cuaca.Dheweke duwe karakteristik tahan UV, bukti kelembapan, non-deformasi lan ora beracun.Dekorasi tembok karo panel tembok ijo elegan, padha cukup gampang kanggo nginstal.


Detail Produk

Tag produk

Rincian Kunci

Model G718039
Ukuran 100x100cm
Bobot Kira-kira.3.5KGS
Werna kasedhiya Padha karo foto
Bahan Utama 100% PE Anyar
Garansi 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket 5 pcs/ctn
nggunakake Ruang tamu, area kerja kantor, hotel bintang, restoran, lsp.
wusana Dina April Mop, Bali menyang Sekolah, Taun Anyar Cina, Natal, Dina Bumi, Paskah, lsp.
Fungsi Screening privasi, desain taman, proyek lanskap, dekorasi njero ruangan & ruangan.
tiruan-yucca-godhong-panel-6
tiruan-yucca-godhong-panel-7
tiruan-yucca-godhong-panel-5

Rekomendasi Instalasi

Carane nginstal panel suket boxwood gawean ing tembok?Mangga tindakake langkah-langkah sing kasedhiya ing ngisor iki:

Langkah 1. Pangukuran
Ukur ukuran tembok ing ngendi tembok tanduran kudu dipasang kanthi nggunakake ukuran tape.Temokake jumlah akurat saka kabel bolong lan panel sing dibutuhake.

meteran
pangukuran tembok
tembok-ukuran-1

Langkah 2. Ndandani kabel bolong menyang tembok
Cut kabel bolong menyang ukuran sing cocog miturut ukuran tembok.Tandhani posisi punching ing tembok.Pengeboran bolongan ing posisi sing ditandhani kanthi bor listrik.Lebokake sekrup ekspansi menyang saben bolongan lan tutul sekrup nganggo palu.Pasang kabel bolong menyang tembok.Gunakake kunci pas kanggo nutupi kacang.Kanthi cara iki, kabel bolong bisa dipasang kanthi kuat.

wire-mesh
bolongan-bor
nutupi kacang

Langkah 3. Nyambungake panel
Gunakake mekanisme kunci sworo seru kanggo ngunci panel.Gabungke panel kanthi ukuran sing cocog ing arah sing padha.

snap-lock
nyambung-1
nyambung-2

Langkah 4. Fastening panel
Gunakake ikatan kabel kanggo nyepetake panel menyang kabel bolong lan potong bagean keluwihan ikatan zip nganggo gunting.Busana tembok kanthi godhong-godhongan lan kembang ekstra yen panel wis dipasang.Nglampahi sawetara wektu ruffling lan mlengkung tetanduran kanggo dipikir alam.

pengikat kabel
nglereni
tembok urip

Kanthi cara iki, tembok tanduran buatan sing urip dipasang.Yen sampeyan duwe masalah nalika instalasi, manggahubungi kitakanggo saran.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: