Taman Ponggawa Simulasi Tanduran Ijo Ramah Lingkungan

Katrangan singkat:

Kategori taman vertikal buatan minangka produk tembok ijo sing nuduhake kreativitas lan kesenian.Grace Crafts setya nggabungake pemandangan tembok ijo buatan sing sampurna menyang urip sampeyan.Kanthi nggawe ruang seni kreatif lan ruang tamu sing harmonis, Grace Crafts ngowahi crita Taman dadi kasunyatan kanggo nggawe papan sing padhang.Kanthi kemampuan R&D sing terus-terusan lan kuwat, kita setya ngembangake kebon impen liyane saka tembok Taman Vertikal Ponggawa, kita bisa ngatur macem-macem produk tembok ijo vertikal kanggo nambah garis produk lan ngaktifake para pelanggan entuk pangsa pasar luwih akeh.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

11
10
09
Item Taman Ponggawa Simulasi Tanduran Ijo Ramah Lingkungan
Jeneng merek RAHMAT
Pangukuran 100x100cm
Referensi Warna Ijo, putih lan kuning
Bahan PE
Kaluwihan UV lan geni Resistance
Sakumur urip 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket Karton 5 panel
Aplikasi Dekorasi omah, kantor, wedding, hotel, bandara, lsp.
Pangiriman Miturut segara, railway lan udhara.

Kaluwihan Kita

Bahan Premium:Kita nggunakake bahan olahan impor ing produksi kanggo mesthekake produk kita duwe werna alam nyata lan kekiatan kuwat.
Jaminan Mutu:Panel tembok suket buatan kita disertifikasi SGS lan ramah lingkungan lan ora beracun.Dheweke wis lulus Tes Penuaan Cahya ing sinar srengenge.
Pengalaman sing akeh:Kita duwe desainer profesional lan buruh trampil kanthi pengalaman produksi luwih saka 20 taun sing dadi bangga.

wallpaper-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: