Simulasi Jungle Plant Panel Wall Panel Ponggawa 3D Tanduran Serat Tekstur Panel Ponggawa Boxwood

Katrangan singkat:

• 5 babar pisan taun
• rega pabrik
• godhong-godhongan enom ayu realistis
• Kontrol kualitas sing ketat
Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan lengkap

Tembok tanduran simulasi minangka sistem taman vertikal sing dirancang kanggo aplikasi interior lan njaba.Iki minangka produk inovatif kanggo nimbang maksud lan tujuan sing beda.Iku uga dianggep minangkaWallpaper tandurankang tegese bisa digunakake ing lumahing sudhut mlengkung lan bisa Cut pas sembarang spasi amarga saka keluwesan kuwat.Ditempelake ing kaku, panel tanduran kita bisa digunakake kanggo nggawe tembok ijo lan layar visual.Sampeyan bisa ndandani mburi saben panel kanggo gendheng, tembok utawa langit-langit lumahing karo salah siji dihubungake kuku, kabel dasi utawa ngawut-awut.

gawean-boxwood-3
gawean-boxwood-4
gawean-boxwood-2

Fitur produk

Item Simulasi Jungle Plant Panel Wall Panel Ponggawa 3D Tanduran Serat Tekstur Panel Ponggawa Boxwood
Jeneng merek RAHMAT
Pangukuran 100x100cm
Referensi Warna Ijo lan putih
Bahan PE
Kaluwihan UV lan geni Resistance
Sakumur urip 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket Karton 5 panel
Aplikasi Dekorasi omah, kantor, wedding, hotel, bandara, lsp.
Pangiriman Miturut segara, railway lan udhara.

Kaluwihan Kita

Bahan Premium:Kita nggunakake bahan olahan impor ing produksi kanggo mesthekake produk kita duwe werna alam nyata lan kekiatan kuwat.
Jaminan Mutu:Panel tembok tanduran buatan kita disertifikasi SGS lan ramah lingkungan lan ora beracun.Dheweke wis lulus Tes Penuaan Cahya ing sinar srengenge.
Pengalaman sing akeh:Kita duwe desainer sing duwe bakat lan buruh profesional kanthi pengalaman produksi luwih saka 20 taun sing dadi bangga.

wallpaper-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: