Kabar

  • Suwene Ora Boxwood Ponggawa

    Suwene Ora Boxwood Ponggawa

    Boxwood buatan wis dadi populer ing taun-taun pungkasan amarga akeh mupangat kanggo tanduran urip.Ora mung mbutuhake pangopènan lan pangopènan sing kurang, nanging uga menehi alternatif sing nyata lan alami kanggo wong sing ora duwe wektu utawa sumber daya ...
    Waca liyane
  • Carane Instal Pager Boxwood Ponggawa

    Carane Instal Pager Boxwood Ponggawa

    Pager boxwood buatan minangka cara sing apik kanggo nambah ijo menyang omah utawa ruang komersial tanpa repot njaga tanduran urip.Pager iki bisa digunakake ing ruangan njero ruangan lan ruangan lan gampang dipasang kanthi alat lan keahlian sing tepat.Kene sawetara ...
    Waca liyane
  • Dekorasi Tembok Tembok Faux ing Bingkai

    Dekorasi Tembok Tembok Faux ing Bingkai

    Hiasan tembok tanduran palsu ing pigura minangka cara sing unik lan kreatif kanggo nambah ijo ing omah sampeyan tanpa perlu nyirami lan njaga tanduran urip.Iki kalebu panggunaan tanduran buatan sing disusun kanthi apik ing bingkai kanggo nggawe karya seni tembok sing nggumunake sing nambahake alam ...
    Waca liyane
  • Apa Wong Nganggo Tanduran Palsu

    Apa Wong Nganggo Tanduran Palsu

    Wong wis nglebokake tanduran ing omah lan papan kerja nganti pirang-pirang abad.Anane ijo bisa menehi akeh keuntungan kayata kualitas udara sing luwih apik, nyuda stres lan swasana ati sing apik.Nanging, kaya kita seneng tanduran, ora saben wong duwe wektu, sumber daya ...
    Waca liyane
  • Carane ngresiki Tembok Tanduran Palsu

    Carane ngresiki Tembok Tanduran Palsu

    Tembok tanduran palsu minangka cara sing apik kanggo nambah sawetara ijo ing omah utawa ruang kantor tanpa perawatan tanduran nyata.Iki uga minangka pilihan sing apik kanggo wong sing alergi utawa sensitif marang serbuk sari utawa alergen liyane sing gegandhengan karo tanduran.Nanging, penting kanggo tetep ...
    Waca liyane
  • Cara Ngowahi Spasi Kanthi Tembok Ijo Ponggawa

    Cara Ngowahi Spasi Kanthi Tembok Ijo Ponggawa

    Apa sampeyan pengin nambah sentuhan alam lan kaendahan ing ruangan njero ruangan utawa ruangan, nanging ora duwe jempol ijo, wektu, utawa sumber daya kanggo njaga tanduran nyata?Apa sampeyan wis nganggep tembok ijo gawean lan panel tanduran palsu minangka alternatif?Tembok hijau buatan,...
    Waca liyane
  • Instruksi Perawatan Wreath Ponggawa

    Instruksi Perawatan Wreath Ponggawa

    Karangan bunga buatan ing lawang ngarep banget ngundang, utamane sing nganggo kembang palsu.Dheweke bakal nggawa glamor mekar alami menyang omah sampeyan ing musim apa wae.Supaya padha tetep cetha lan rapi, perlu perawatan sing tepat.Nanging sampeyan bisa uga mikir kepiye carane ngrawat ...
    Waca liyane
  • Restoran Manfaat Tembok Ijo Faux

    Restoran Manfaat Tembok Ijo Faux

    Apa sampeyan ngeweruhi sing kita miwiti kanggo mbayar manungsa waé liyane kanggo lingkungan dining nalika kita mangan metu?Sing bener!Kita menyang restoran kanggo ngisi weteng lan nyukupi awak.Apa maneh, kita uga entuk istirahat saka kerja.Mangan ing restoran sing dihiasi karo koleksi ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Wreath Ponggawa Sampurna Kanggo Lawang Panjenengan

    Cara Milih Wreath Ponggawa Sampurna Kanggo Lawang Panjenengan

    Nalika nerangake dekorasi liburan kanggo lawang, akeh wong bisa mikir babagan wreaths buatan.Karangan bunga buatan minangka cara sing apik kanggo nambah swasana perayaan ing dekorasi lawang sampeyan uga nambah cipratan warna menyang lawang mlebu.Ana macem-macem jinis f...
    Waca liyane
  • Carane Care kanggo Tanduran Ponggawa

    Carane Care kanggo Tanduran Ponggawa

    Tanduran Ponggawa minangka cara sing apik kanggo nggawa urip lan warna menyang omah utamane yen sampeyan kuwatir babagan "katrampilan berkebun" amarga ora duwe driji ijo kanggo njaga tanduran omah.Sampeyan ora piyambak.Ditemokake manawa akeh wong sing mateni sawetara ...
    Waca liyane
  • Tembok Ijo-Pilihan Paling Apik Kanggo Kantor

    Tembok Ijo-Pilihan Paling Apik Kanggo Kantor

    Dadi luwih umum yen perusahaan nggunakake tembok ijo ing desain kantor.Contone, nyelehake tembok ijo ing kantor, ruang rapat utawa resepsi.Sawetara perusahaan pindhah menyang tembok ijo sing urip.Nanging ana uga perusahaan sing milih tembok kanthi gawean ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Luas Tanaman Palsu

    Aplikasi Luas Tanaman Palsu

    Tanduran palsu duwe aplikasi sing wiyar ing dekorasi bahan bangunan lan industri patung lanskap.Ing tangan siji, padha bisa nutupi tembok telung dimensi lan guardrails saka Villas, sekat sauntara kanggo construction engineering, booth windows, etc. Iku mbantu t ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2