Kabar

  • Instruksi Perawatan Wreath Ponggawa

    Instruksi Perawatan Wreath Ponggawa

    Karangan bunga buatan ing lawang ngarep banget ngundang, utamane sing nganggo kembang palsu.Dheweke bakal nggawa glamor mekar alami menyang omah sampeyan ing musim apa wae.Supaya padha tetep cetha lan rapi, perlu perawatan sing bener.Nanging sampeyan bisa uga mikir carane ngrawat sampeyan ...
    Waca liyane
  • Restoran Manfaat Tembok Ijo Faux

    Restoran Manfaat Tembok Ijo Faux

    Apa sampeyan ngeweruhi sing kita miwiti kanggo mbayar manungsa waé liyane kanggo lingkungan dining nalika kita mangan metu?Sing bener!Kita menyang restoran kanggo ngisi weteng lan nyukupi awak.Apa maneh, kita uga entuk istirahat saka kerja.Mangan ing restoran sing dihiasi karo koleksi ...
    Waca liyane
  • Cara Milih Wreath Ponggawa Sampurna Kanggo Lawang Panjenengan

    Cara Milih Wreath Ponggawa Sampurna Kanggo Lawang Panjenengan

    Nalika nerangake dekorasi liburan kanggo lawang, akeh wong bisa mikir babagan wreaths buatan.Karangan bunga buatan minangka cara sing apik kanggo nambah swasana perayaan ing dekorasi lawang sampeyan uga nambah cipratan warna menyang lawang mlebu.Ana macem-macem jinis f...
    Waca liyane
  • Carane Care Kanggo Tanduran Ponggawa

    Carane Care Kanggo Tanduran Ponggawa

    Tanduran Ponggawa minangka cara sing apik kanggo nggawa urip lan warna ing omah, utamane yen sampeyan kuwatir babagan "katrampilan berkebun" amarga ora duwe driji ijo kanggo njaga tanduran omah.Sampeyan ora piyambak.Ditemokake manawa akeh wong sing mateni sawetara ...
    Waca liyane
  • Tembok Ijo-Pilihan Paling Apik Kanggo Kantor

    Tembok Ijo-Pilihan Paling Apik Kanggo Kantor

    Dadi luwih umum yen perusahaan nggunakake tembok ijo ing desain kantor.Contone, nyelehake tembok ijo ing kantor, ruang rapat utawa resepsi.Sawetara perusahaan pindhah menyang tembok ijo sing urip.Nanging ana uga perusahaan sing milih tembok kanthi gawean ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Luas Tanaman Palsu

    Aplikasi Luas Tanaman Palsu

    Tanduran palsu duwe aplikasi sing wiyar ing dekorasi bahan bangunan lan industri patung lanskap.Ing tangan siji, padha bisa nutupi tembok telung dimensi lan guardrails saka Villas, sekat sauntara kanggo construction engineering, booth windows, etc. Iku mbantu t ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan Tembok Ijo Ponggawa

    Kaluwihan Tembok Ijo Ponggawa

    Tetanduran buatan dirancang lan diprodhuksi dening teknisi nggunakake bahan mentah simulasi dhuwur kanggo niru wangun lan tampilan tanduran nyata.Padha sugih ing macem-macem lan gaya.Tembok ijo gawean yaiku kombinasi godhong lan kembang buatan.aku...
    Waca liyane
  • Apa Manfaat Tembok Tetuwuhan Ponggawa

    Apa Manfaat Tembok Tetuwuhan Ponggawa

    Penghijauan telung dimensi katon tambah populer ing bangunan kutha.Kita bisa ndeleng tanduran ijo liyane lan liyane gembur ing kolom jembatan, peranganing, guardrails, tembok lan panggonan liyane.Padha tembok tanduran.Miturut macem-macem bahan, tembok tanduran bisa dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • Tembok Ijo Ponggawa Ngganti Urip lan Lingkungan Kita

    Tembok Ijo Ponggawa Ngganti Urip lan Lingkungan Kita

    Yen sampeyan ora kejawab musim semi lan musim panas, apa isih ana ijo ing musim gugur lan musim dingin?Kanthi pangembangan masyarakat kanthi cepet, urbanisasi lan irama modern nambah tekanan marang wong.Mlaku-mlaku liwat bangunan kanthi kaca lan semen menyang papan sing sampeyan ...
    Waca liyane
  • Kabar Paling Anyar Babagan Grace

    Kabar Paling Anyar Babagan Grace

    1. Jiangsu Grace Crafts Co., Ltd njupuk bagéyan ing 57th National Arts and Crafts Artificial plants and supporting supplies Exhibition ing pungkasan Maret ing Chongqing.Perwakilan Asosiasi Seni lan Kerajinan (industri) ing sawetara provinsi lan kutha uga ngunjungi ...
    Waca liyane