Taman Vertikal Buatan

  • Kualitas Anti-UV Outdoor 3-5 Taun Tembok Tanduran Vertikal

    Kualitas Anti-UV Outdoor 3-5 Taun Tembok Tanduran Vertikal

    1. Maintenance Free
    2. Dilindungi UV
    3. Fire Rated
    4. Desain Ultra-Realistis
    Tembok tanduran vertikal saka Grace Crafts njupuk warna lan wujud nyata saka tanduran nyata.Godhong-godhongan sing stabil UV tahan kaendahan lan njamin luntur minimal.

  • Living Wall Greenery Wall Outdoor

    Living Wall Greenery Wall Outdoor

    Tembok urip buatan minangka teknologi dekorasi tembok.Iki minangka cara sing apik kanggo nggawa ijo menyang omah, kebon utawa kantor lan nyegerake papan kasebut.Padha bisa nggawe bangunan luwih energik.

  • Tembok Tanduran Taman Vertikal Simulasi

    Tembok Tanduran Taman Vertikal Simulasi

    Cocog ing njero ruangan / ruangan, gampang dipasang, awet banget, tahan lama.
    Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.

  • Taman Ponggawa Simulasi Tanduran Ijo Ramah Lingkungan

    Taman Ponggawa Simulasi Tanduran Ijo Ramah Lingkungan

    Kategori taman vertikal buatan minangka produk tembok ijo sing nuduhake kreativitas lan kesenian.Grace Crafts setya nggabungake pemandangan tembok ijo buatan sing sampurna menyang urip sampeyan.Kanthi nggawe ruang seni kreatif lan ruang tamu sing harmonis, Grace Crafts ngowahi crita Taman dadi kasunyatan kanggo nggawe papan sing padhang.Kanthi kemampuan R&D sing terus-terusan lan kuwat, kita setya ngembangake kebon impen liyane saka tembok Taman Vertikal Ponggawa, kita bisa ngatur macem-macem produk tembok ijo vertikal kanggo nambah garis produk lan ngaktifake para pelanggan entuk pangsa pasar luwih akeh.

  • Panel Godhong Yucca Ponggawa ing njero ruangan lan ruangan

    Panel Godhong Yucca Ponggawa ing njero ruangan lan ruangan

    Panel tembok suket buatan kalebu salah sawijining jinis tembok hiasan sing ngidini wong manggon ing lingkungan sing luwih cedhak karo alam.Dibandhingake karo tanduran asli, tanduran palsu ora diwatesi dening lemah, banyu utawa cuaca.Dheweke duwe karakteristik tahan UV, bukti kelembapan, non-deformasi lan ora beracun.Dekorasi tembok karo panel tembok ijo elegan, padha cukup gampang kanggo nginstal.

  • Tembok Tanduran Tiruan Anti-UV Kanthi Retardasi Geni

    Tembok Tanduran Tiruan Anti-UV Kanthi Retardasi Geni

    Tembok tanduran buatan minangka teknologi hiasan tembok, sing wis mboko sithik digunakake dening wong ing taun-taun pungkasan.Iki uga diarani tembok ijo gawean sing nyingkirake watesan saka lemah lan bisa dipasang ing kothak lan bahan liyane tanpa ngrusak struktur tembok asli.Panel tembok kita tahan srengenge lan awet.Dheweke ora layu utawa luntur, sanajan ing kahanan ruangan sing angel banget.

  • Tembok Suket Tiruan Evergreen 1m Kanthi 1m Tahan UV

    Tembok Suket Tiruan Evergreen 1m Kanthi 1m Tahan UV

    Tembok suket buatan Grace katon alus tanpa plastik.Godhong lan kembang palsu sing resik lan padhang.Werna ora luntur karo panggunaan njaba.Apa maneh, panel tembok kita cocog karo standar SGS sing dhuwur lan pancen aman lan ramah lingkungan.Kanthi tampilan sing nyata, sampeyan bisa nggunakake panel tanduran buatan kanggo dekorasi omah, kantor utawa papan liyane sing dikarepake.

  • Tembok Suket Ponggawa 3D Panel Dinding Tekstur Serat Tanduran

    Tembok Suket Ponggawa 3D Panel Dinding Tekstur Serat Tanduran

    Fitur:Cocog ing njero ruangan / ruangan, gampang dipasang, awet banget, tahan lama.
    Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.

  • Simulasi Jungle Plant Panel Wall Panel Ponggawa 3D Tanduran Serat Tekstur Panel Ponggawa Boxwood

    Simulasi Jungle Plant Panel Wall Panel Ponggawa 3D Tanduran Serat Tekstur Panel Ponggawa Boxwood

    • 5 babar pisan taun
    • rega pabrik
    • godhong-godhongan enom ayu realistis
    • Kontrol kualitas sing ketat
    Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.

  • Tembok Ijo Buatan Berkualitas Tinggi

    Tembok Ijo Buatan Berkualitas Tinggi

    Tembok ijo buatan sing berkualitas tinggi iki bisa disesuaikan kanthi pas karo wilayah sampeyan, ngidini sampeyan nyetel orientasi saben panel kanggo nggedhekake tampilan alami.