Tembok Ijo Buatan Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Tembok ijo buatan sing berkualitas tinggi iki bisa disesuaikan kanthi pas karo wilayah sampeyan, ngidini sampeyan nyetel orientasi saben panel kanggo nggedhekake tampilan alami.


Detail Produk

Tag produk

Rincian Teknis

njobo-digawe-ijo-tembok-3
ruangan-digawe-ijo-tembok-7
ruangan-digawe-ijo-tembok-6
Item G718051
Ukuran 100x100cm
wangun kothak
warna Ijo peteng, putih lan kuning dicampur
Bahan PE
Garansi 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket 5 pcs/ctn
Bobot reged 17 kg
Manufaktur Injeksi nyetak polyethylene

Deskripsi Produk

1. Apa tembok ijo gawean?
Tembok ijo buatan dianggep minangka salah sawijining jinis seni dekorasi.Iki ditempelake ing tembok, langit-langit lan pager.Digawe saka tanduran cilik lan kembang simulasi dhuwur, tembok ijo gawean menehi tampilan nyata.Iki dirancang dening insinyur kanthi referensi kanggo kahanan pertumbuhan alami tembok tanduran nyata ing alam.Tanpa watesan, bisa diterapake ing macem-macem papan sing bisa sampeyan gambarake supaya bisa nyenengake lan semangat.

2. Apa kaluwihan tembok ijo gawean?

Plastik Kuwat & Konservasi Lingkungan

Amarga elastisitas dhuwur saka bahan plastik, tembok ijo gawean bisa dicocogake karo model saka dhuwur lan wangun khusus lan bisa katahan evergreen uga.Saiki tetanduran buatan ora mung sugih ing macem-macem, nanging uga nyata banget ing tekstur lan werna.Bahan mentah utamane bahan PE sing ramah lingkungan sing disertifikasi aman.

Ora diwatesi dening lingkungan

Kanggo papan njero ruangan, kayata kantor, hotel lan ruang bawah tanah, ana kekurangan cahya sing serius ing saindhenging taun.Ing sawetara panggonan njaba kayata tembok dhuwur, sudhut lan plazas, iku ora mung nyenengake kanggo banyu, nanging uga kapapar srengenge kobong.Pangopènan tembok tanduran urip bakal luwih larang.Kosok baline, tanduran gawean kurang kena pengaruh cuaca utawa papan.

Biaya-efektif & Maintenance Free

Rega saka tembok ijo gawean ora dhuwur lan sawetara luwih murah tinimbang kembang asli lan suket asli.Amarga bahan plastik sing entheng, trep kanggo transportasi lan gampang digawa.Sing luwih penting, perawatan tanduran palsu luwih gampang tinimbang sing asli.Godhong palsu ora jamur utawa rot.Mbanyoni, pruning lan kontrol hama ora dibutuhake.

tembok vertikal12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: