Grace Faux Tanduran Panel Dekorasi Tembok

Katrangan singkat:

• Maintenance free
• standar SGS
• Instalasi cepet lan gampang
• Godhong maple Ultra-lifelike
Nalika sampeyan dekorasi pager, loteng utawa tembok, panel tanduran palsu minangka pilihan sing apik kanggo entuk asil cepet.Dheweke mbantu nggawe taman vertikal sing nduwe pengaruh dhuwur sing ngisi ruang sampeyan kanthi ijo sing apik banget.Panel tembok ijo menehi tampilan alam sing sampurna.


Detail Produk

Tag produk

Informasi produk

Gawe energi lan warna sing cerah menyang ruang sampeyan kanthi panel tanduran palsu sing padhet lan godhonge.Kanthi kombinasi warna sing apik lan efek 3D sing apik tenan, panel kualitas dhuwur minangka pilihan sing paling apik kanggo nyegerake setelan sampeyan.Nalika sampeyan keganggu dening tembok utawa langit-langit sing ala lan rusak, panel fleksibel kita mung sing sampeyan butuhake kanggo nutupi cacat.

panel-tanaman palsu-5
faux-plant-panel-7
faux-plant-panel-6
ID produk G717104B
Bobot 550g
ukuran 50x50cm
Produsen sih
warna Warna sing disesuaikan
Bahan PE impor anyar
Garansi 4-5 taun
Packing Ukuran 52x52x35cm utawa selaras
Paket 14 pcs saben karton
Wektu timbal 2-4 minggu
wusana Wisuda, Halloween, Dina Ibu, Dina Bapak, Taun Anyar, Thanksgiving, Dina Valentine, lsp.
Kaluwihan tingkat dhuwur saka simulasi;daya super anti-tuwa lan anti-fading;resistance UV.
Kustomisasi Ditrima

Pandhuan Care

Saben uwong ngerti yen tanduran asli mbutuhake perawatan lan uga tanduran buatan.Sawise dipasang, tanduran lan tembok sing palsu meh ora ana pangopènan nanging mbutuhake resik lan ndandani.Tindakake pandhuan prasaja iki kanggo ndawakake tampilan lan umur tanduran lan tembok sing urip.

1. Sampeyan bisa uga kudu ngresiki tembok urip Ponggawa njero ruangan saben6 wulan.Cukup nggunakake abledugkanggo ngilangke godhong, lan kanggo maksud apa bledug wangkal nggunakake akain lembab.
2. Kanggo tembok gawean ruangan, kita bisa wisuh langsung karo banyu kanthi nggunakake aselang taman.

resik-alat

3. Yen godhonge tiba, mung diresiki lan garing, banjur lebokake maneh menyang papan sing asli.Kadhangkala, sampeyan bisa uga butuhadhesive nyawiji panas or kabel tieskanggo sijine maneh yen antarmuka rusak.
4. Kadhangkala, sawetara ranting bisa tiba.Kita bisa ndandani ranting kanthi agun pokok.

ndandani-alat

Cathetan
1. Aja nggunakake bahan kimia.
2. Aja nggunakake kekuwatan gedhe nalika ngumbah.
3. Ladders perlu kanggo ngresiki tembok urip vertikal ageng.
4. Werna tanduran sing luntur yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: