Panel Tanaman Buatan

  • MILAN Matt Artificial Boxwood Panel

    MILAN Matt Artificial Boxwood Panel

    Panel boxwood buatan nggawe privasi eksotis utawa layar angin. Saben panel ukuran 50 cm x 50 cm sing digawe duwe kembang jambon realistis sing langsung narik perhatian wong.Gunakake sawetara panel bebarengan kanggo latar mburi tembok sing ngisi ruang karo kembang lan ijo sing apik banget.Dheweke uga minangka karya lanskap sing sampurna kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan.

  • Boxwood Hedge Panel Ponggawa Green Grass Wall Indoor

    Boxwood Hedge Panel Ponggawa Green Grass Wall Indoor

    Tembok Grass Green Ponggawa uga dikenal minangka panel boxwood Ponggawa.Dheweke nggawe privasi eksotis utawa layar angin. Panel ukuran 50 cm x 50 cm kita nampilake kembang putih lan godhong-godhongan sing realistis sing langsung narik perhatian wong.Gunakake sawetara panel bebarengan kanggo latar mburi tembok sing nggawe omah & kebon katon apik lan seger.

  • Grace Faux Tanduran Panel Dekorasi Tembok

    Grace Faux Tanduran Panel Dekorasi Tembok

    • Maintenance free
    • standar SGS
    • Instalasi cepet lan gampang
    • Godhong maple Ultra-lifelike
    Nalika sampeyan dekorasi pager, loteng utawa tembok, panel tanduran palsu minangka pilihan sing apik kanggo entuk asil cepet.Dheweke mbantu nggawe taman vertikal sing nduwe pengaruh dhuwur sing ngisi ruang sampeyan kanthi ijo sing apik banget.Panel tembok ijo menehi tampilan alam sing sampurna.

  • Tanduran Tembok Palsu sing Dilindungi Matahari Kanggo Latar Belakang

    Tanduran Tembok Palsu sing Dilindungi Matahari Kanggo Latar Belakang

    Tanduran hiasan tembok palsu uga dikenal minangka panel boxwood buatan.Dheweke nggawe privasi eksotis utawa layar angin. Saben panel ukuran 50 cm x 50 cm sing digawe duwe kembang jambon realistis sing langsung narik perhatian wong.Gunakake sawetara panel bebarengan kanggo latar mburi tembok sing ngisi ruang karo kembang lan ijo sing apik banget.Dheweke uga minangka karya lanskap sing sampurna kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan.

  • Rumput Ponggawa Plastik Greenery Kanggo Landscaping

    Rumput Ponggawa Plastik Greenery Kanggo Landscaping

    • tahan luntur
    • instalasi DIY
    • Gampang kanggo nyambungake panel
    Kasusun saka godhong eucalyptus lan sabina chinensis
    Keset suket buatan Grace bisa gampang dipotong lan dipasang ing substrat apa wae.Sampeyan bisa DIY tembok dhewe karo macem-macem godhong lan kembang palsu.Produk kita asli lan digawe saka bahan berkualitas tinggi.Kabeh mau UV stabil, tegese nyuda luntur warna sing nyebabake umur dawa.

  • Tembok Ijo Ponggawa 50 x 50 CM Taman Vertikal

    Tembok Ijo Ponggawa 50 x 50 CM Taman Vertikal

    Tembok ijo buatan wis dadi tren anyar ing taun-taun pungkasan.Iki digunakake kanthi akeh ing trotoar, area kerja kantor, tembok hotel, meja resepsi, latar mburi fotografi wedding, lan sapiturute. Kanthi rega sing cukup, nawakake cara sing efisien kanggo nambah rega properti.Tembok ijo gawean gampang dipasang.Saben panel tembok nduweni konektor interlocking.Sampeyan malah bisa mbentuk panel kanthi ukuran sing dikarepake kanthi nggunakake gunting.

  • Panel pager Boxwood Ponggawa Green Grass Wall Hiasan Tembok Tanduran Ponggawa

    Panel pager Boxwood Ponggawa Green Grass Wall Hiasan Tembok Tanduran Ponggawa

    Panel tembok suket buatan kalebu salah sawijining jinis tembok hiasan sing ngidini wong manggon ing lingkungan sing luwih cedhak karo alam.Dibandhingake karo tanduran asli, tanduran palsu ora diwatesi dening lemah, banyu, cuaca utawa malah papan.Dheweke duwe karakteristik tahan UV, bukti kelembapan, non-deformasi lan ora beracun.Sampeyan bisa dekorasi tembok karo panel tembok ijo elegan, padha cukup gampang kanggo nginstal.