Kualitas Anti-UV Outdoor 3-5 Taun Tembok Tanduran Vertikal

Katrangan singkat:

1. Maintenance Free
2. Dilindungi UV
3. Fire Rated
4. Desain Ultra-Realistis
Tembok tanduran vertikal saka Grace Crafts njupuk warna lan wujud nyata saka tanduran nyata.Godhong-godhongan sing stabil UV tahan kaendahan lan njamin luntur minimal.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Tembok tanduran vertikal buatan bisa gampang dipasang ing njero ruangan lan ing njaba ruangan.Tembok iki digawe dening panel tanduran sing disambungake kanthi lancar sing ana ing macem-macem gaya.Iki minangka proyek DIY sing sampurna kanggo nginstal tanpa alat utawa alat khusus.Sampeyan bisa kanthi gampang entuk barang kasebut saka toko hardware lokal.

tembok tanduran vertikal anti-uv 5
tembok tanduran vertikal anti-uv 4
tembok tanduran vertikal anti-uv 2

Fitur produk

Jeneng merek RAHMAT
Pangukuran 100x100cm
Referensi Warna Ijo lan putih
Bahan PE
Kaluwihan UV lan geni dirating
Sakumur urip 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket Karton 5 panel
Aplikasi Dekorasi saka wilayah umum kayata roff teffaces, kantor, bandara, etc.
Pangiriman Miturut segara, railway lan udhara.
Kustomisasi Ditrima

Kaluwihan Kita

Bahan Premium:Kita nggunakake bahan olahan impor ing produksi kanggo mesthekake produk kita duwe werna alam nyata lan kekiatan kuwat.
Jaminan Mutu:Panel tembok suket buatan kita disertifikasi SGS lan ramah lingkungan lan ora beracun.Dheweke wis lulus Tes Penuaan Cahya ing sinar srengenge.
Pengalaman sing akeh:Kita duwe desainer profesional lan buruh trampil kanthi pengalaman produksi luwih saka 20 taun sing dadi bangga.

ijo-tembok-hiasan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: