Tembok Suket Tiruan Evergreen 1m Kanthi 1m Tahan UV

Katrangan singkat:

Tembok suket buatan Grace katon alus tanpa plastik.Godhong lan kembang palsu sing resik lan padhang.Werna ora luntur karo panggunaan njaba.Apa maneh, panel tembok kita cocog karo standar SGS sing dhuwur lan pancen aman lan ramah lingkungan.Kanthi tampilan sing nyata, sampeyan bisa nggunakake panel tanduran buatan kanggo dekorasi omah, kantor utawa papan liyane sing dikarepake.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan lengkap

Tembok suket buatan dirancang kanggo aplikasi interior lan njaba.Iki minangka produk inovatif kanggo nimbang maksud lan tujuan sing beda.Iki uga dikenal minangka Wallpaper Tanduran sing tegese bisa digunakake ing permukaan sing mlengkung lan bisa dipotong supaya pas karo papan apa wae amarga keluwesan sing kuat.Diprodhuksi kanthi kaku, panel ijo kita bisa digunakake kanggo nggawe tembok ijo lan layar visual.Sampeyan bisa ndandani menyang gendheng, tembok utawa langit-langit, mbentuk menyang hotel pool cabanas utawa macak lanskap greening kutha karo jumlah gedhe saka macem-macem panel tembok suket.

suket-tembok gawean-3
suket-tembok gawean-4
suket-tiruan-tembok-5

Fitur produk

Model G718025A
Jeneng merek RAHMAT
Pangukuran 100x100cm
Bobot Kira-kira.2,8 KGS saben panel
Referensi Warna Ijo lan ungu
Bahan PE
Kaluwihan UV lan geni Resistance
Sakumur urip 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Paket Karton 5 panel
Aplikasi Dekorasi omah, kantor, wedding, hotel, bandara, lsp.
Pangiriman Miturut segara, railway lan udhara.
Kustomisasi Ditrima

Kaluwihan Kita

Bahan Premium:Kita nggunakake bahan olahan impor ing produksi kanggo mesthekake produk kita duwe werna alam nyata lan kekiatan kuwat.
Jaminan Mutu:Panel tembok suket buatan kita disertifikasi SGS lan ramah lingkungan lan ora beracun.Dheweke wis lulus Tes Penuaan Cahya ing sinar srengenge.
Pengalaman sing akeh:Kita duwe desainer profesional lan buruh trampil kanthi pengalaman produksi luwih saka 20 taun sing dadi bangga.

ijo-tembok-hiasan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: