Produk

  • Kualitas Anti-UV Outdoor 3-5 Taun Tembok Tanduran Vertikal

    Kualitas Anti-UV Outdoor 3-5 Taun Tembok Tanduran Vertikal

    1. Maintenance Free
    2. Dilindungi UV
    3. Fire Rated
    4. Desain Ultra-Realistis
    Tembok tanduran vertikal saka Grace Crafts njupuk warna lan wujud nyata saka tanduran nyata.Godhong-godhongan sing stabil UV tahan kaendahan lan njamin luntur minimal.

  • Living Wall Greenery Wall Outdoor

    Living Wall Greenery Wall Outdoor

    Tembok urip buatan minangka teknologi dekorasi tembok.Iki minangka cara sing apik kanggo nggawa ijo menyang omah, kebon utawa kantor lan nyegerake papan kasebut.Padha bisa nggawe bangunan luwih energik.

  • MILAN Matt Artificial Boxwood Panel

    MILAN Matt Artificial Boxwood Panel

    Panel boxwood buatan nggawe privasi eksotis utawa layar angin. Saben panel ukuran 50 cm x 50 cm sing digawe duwe kembang jambon realistis sing langsung narik perhatian wong.Gunakake sawetara panel bebarengan kanggo latar mburi tembok sing ngisi ruang karo kembang lan ijo sing apik banget.Dheweke uga minangka karya lanskap sing sampurna kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan.

  • Tembok Tanduran Taman Vertikal Simulasi

    Tembok Tanduran Taman Vertikal Simulasi

    Cocog ing njero ruangan / ruangan, gampang dipasang, awet banget, tahan lama.
    Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.

  • Boxwood Hedge Panel Ponggawa Green Grass Wall Indoor

    Boxwood Hedge Panel Ponggawa Green Grass Wall Indoor

    Tembok Grass Green Ponggawa uga dikenal minangka panel boxwood Ponggawa.Dheweke nggawe privasi eksotis utawa layar angin. Panel ukuran 50 cm x 50 cm kita nampilake kembang putih lan godhong-godhongan sing realistis sing langsung narik perhatian wong.Gunakake sawetara panel bebarengan kanggo latar mburi tembok sing nggawe omah & kebon katon apik lan seger.

  • Grace Faux Tanduran Panel Dekorasi Tembok

    Grace Faux Tanduran Panel Dekorasi Tembok

    • Maintenance free
    • standar SGS
    • Instalasi cepet lan gampang
    • Godhong maple Ultra-lifelike
    Nalika sampeyan dekorasi pager, loteng utawa tembok, panel tanduran palsu minangka pilihan sing apik kanggo entuk asil cepet.Dheweke mbantu nggawe taman vertikal sing nduwe pengaruh dhuwur sing ngisi ruang sampeyan kanthi ijo sing apik banget.Panel tembok ijo menehi tampilan alam sing sampurna.

  • Tanduran Tembok Palsu sing Dilindungi Matahari Kanggo Latar Belakang

    Tanduran Tembok Palsu sing Dilindungi Matahari Kanggo Latar Belakang

    Tanduran hiasan tembok palsu uga dikenal minangka panel boxwood buatan.Dheweke nggawe privasi eksotis utawa layar angin. Saben panel ukuran 50 cm x 50 cm sing digawe duwe kembang jambon realistis sing langsung narik perhatian wong.Gunakake sawetara panel bebarengan kanggo latar mburi tembok sing ngisi ruang karo kembang lan ijo sing apik banget.Dheweke uga minangka karya lanskap sing sampurna kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan.

  • Rumput Ponggawa Plastik Greenery Kanggo Landscaping

    Rumput Ponggawa Plastik Greenery Kanggo Landscaping

    • tahan luntur
    • instalasi DIY
    • Gampang kanggo nyambungake panel
    Kasusun saka godhong eucalyptus lan sabina chinensis
    Keset suket buatan Grace bisa gampang dipotong lan dipasang ing substrat apa wae.Sampeyan bisa DIY tembok dhewe karo macem-macem godhong lan kembang palsu.Produk kita asli lan digawe saka bahan berkualitas tinggi.Kabeh mau UV stabil, tegese nyuda luntur warna sing nyebabake umur dawa.

  • Tembok Ijo Ponggawa 50 x 50 CM Taman Vertikal

    Tembok Ijo Ponggawa 50 x 50 CM Taman Vertikal

    Tembok ijo buatan wis dadi tren anyar ing taun-taun pungkasan.Iki digunakake kanthi akeh ing trotoar, area kerja kantor, tembok hotel, meja resepsi, latar mburi fotografi wedding, lan sapiturute. Kanthi rega sing cukup, nawakake cara sing efisien kanggo nambah rega properti.Tembok ijo gawean gampang dipasang.Saben panel tembok nduweni konektor interlocking.Sampeyan malah bisa mbentuk panel kanthi ukuran sing dikarepake kanthi nggunakake gunting.

  • Karangan Bunga Buatan Tangan Garland Kanggo Dekorasi Tembok Pintu

    Karangan Bunga Buatan Tangan Garland Kanggo Dekorasi Tembok Pintu

    1. tingkat dhuwur saka simulasi
    2. Kerajinan sing tepat kanthi kualitas dhuwur
    3. Desain sing disesuaikan ditampa
    Grace Artificial wreath kasusun saka godhong ijo gembur lan seger-kaya kembang.Gampang digantung lan ditampilake.Sampeyan bisa macak lawang utawa tembok karo wreaths kembang ayu kanggo Natal, wedding utawa dekorasi Taun Anyar.Dheweke bakal ningkatake suasana perayaan kanthi cara sing paling cepet.

  • Gantung Karangan Bunga Daun Buatan Untuk Pesta

    Gantung Karangan Bunga Daun Buatan Untuk Pesta

    1. Gembur lan katon ayu
    2. Dimodelake kanthi cetha karo godhong jeruk
    3. Ora mbutuhake gaweyan kanggo pangopènan
    Karangan bunga buatan kita cocok kanggo digantung ing tembok, lawang lan jendhela.Padha kasedhiya ing macem-macem werna lan ukuran.Akibaté, padha nawakake kemungkinan dekorasi tanpa wates.Mung nyumerepi, supaya wreaths nggantheng munggah ambiance saka ruang urip lan nggawa metu swasana ati festival langsung.

  • Taman Ponggawa Simulasi Tanduran Ijo Ramah Lingkungan

    Taman Ponggawa Simulasi Tanduran Ijo Ramah Lingkungan

    Kategori taman vertikal buatan minangka produk tembok ijo sing nuduhake kreativitas lan kesenian.Grace Crafts setya nggabungake pemandangan tembok ijo buatan sing sampurna menyang urip sampeyan.Kanthi nggawe ruang seni kreatif lan ruang tamu sing harmonis, Grace Crafts ngowahi crita Taman dadi kasunyatan kanggo nggawe papan sing padhang.Kanthi kemampuan R&D sing terus-terusan lan kuwat, kita setya ngembangake kebon impen liyane saka tembok Taman Vertikal Ponggawa, kita bisa ngatur macem-macem produk tembok ijo vertikal kanggo nambah garis produk lan ngaktifake para pelanggan entuk pangsa pasar luwih akeh.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2