Babagan awake dhewe

Perusahaan Kita

Jiangsu Grace Crafts Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing produksi lan adol tembok tanduran buatan.Perusahaan kita dumunung ing Kutha Zhenjiang, Provinsi Jiangsu, sing nduweni lokasi geografis sing nguntungake lan kondisi lalu lintas sing trep.

Apa Pilih Kita

Produk kita banget ditiru, warna realistis, anti-ultraviolet, tahan api, tahan lama, ramah lingkungan lan ora ana ambune.

pabrik-pic1

Aplikasi ekstensif

Tembok ijo buatan sing berkualitas tinggi gampang dipasang lan dijaga.Bisa ditrapake kanggo greening kutha, teknik lanskap, nggawe lingkungan lan desain komersial uga.Padha uga digunakake digunakake ing tembok njaba lan interior omah, gendheng, balconies, terraces, guardrails, yard isolasi, etc.

pabrik-pic2

Tim profesional

Perusahaan kita duwe tim desain sing diwasa lan tim produksi profesional sing ngidini kita nyedhiyakake desain sing apik lan layanan sing disesuaikan miturut syarat pelanggan.Produk kita diakoni sacara luas lan dipercaya dening pangguna ing omah lan ing luar negeri.Dheweke bisa nyukupi kabutuhan ekonomi lan masyarakat sing ganti.

pabrik-pic5

Proyek kita

Tembok tanduran buatan sing dirancang dening perusahaan kita wis diterapake ing supermarket Wal-Mart, Auchan, Suning Plaza, Yaohan lan mall lan supermarket gedhe liyane.Proyèk teknik kotamadya sing kita tindakake kayata penghijauan viaduct Zhenjiang, dekorasi alun-alun kutha lan penghijauan gedung kantor pemerintah dipuji dening masyarakat.

Profil Perusahaan

Pendhudhuk perusahaan kita yaiku Pabrik Bahan Konstruksi Dantu Changfeng, sing didegake ing taun 2000. Sawise pembangunan luwih saka 20 taun, perusahaan kita duwe luwih saka 200 karyawan, kanthi area konstruksi 2,000 meter persegi.Kita duwe luwih saka 50 set mesin cetakan injeksi profesional.Swara taun, kita wis diekspor menyang luwih saka 100 negara ing Eropah lan Amerika.Kita wis nggawe hubungan bisnis sing stabil lan jangka panjang karo akeh pengecer lan agen sajrone 20 taun kepungkur.

Didegaké ing
Karyawan
Meter persegi
negara-negara

Video Perusahaan

Kita wis nyediakake alternatif sing apik kanggo dekorasi alami kanggo para klien sajrone pirang-pirang dekade.Kita ngarahake mbangun merek tembok tanduran buatan profesional ing omah lan ing luar negeri.Kita setya nggawe lingkungan sing luwih apik lan nawakake luwih akeh pilihan kanggo kabutuhan manungsa.

Sertifikat

  • cer1
  • cer2
  • cer3
  • cer4
  • cer5
  • cer5
  • cer5
  • cer5