Tembok Suket Ponggawa 3D Panel Dinding Tekstur Serat Tanduran

Katrangan singkat:

Fitur:Cocog ing njero ruangan / ruangan, gampang dipasang, awet banget, tahan lama.
Grace 100 cm dening 100 cm panel tembok 3D Ponggawa duwe softness dhuwur lan elastisitas apik.Padha ora bakal kena pengaruh iklim ing kabeh.Bisa digunakake ing kadhemen, suhu dhuwur lan wilayah iklim ekstrem liyane.Mangkono, bakal digunakake kanggo wektu sing suwe lan mbantu ngirit biaya.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Tembok tanduran buatan wis dadi tren anyar saiki.Wis digunakake luwih asring ing dekorasi lanskap interior lan njaba.Sanajan tanduran simulasi dudu tanduran nyata, nanging ana kekurangane dibandhingake karo tanduran urip.Nanging, ing akeh lingkungan lan spasi, tanduran palsu nduweni posisi sing ora bisa diganti nalika nimbang faktor mbanyoni, pembuahan lan pangopènan.

gawean-ijo-tembok-5
gawean-ijo-tembok-6
gawean-ijo-tembok-7

Lembar data

Item No. G718031
Jeneng merek RAHMAT
Panggonan Asal Jiangsu, China
Pangukuran 100x100cm
Bobot Kira-kira.2,7 KGS
warna Ijo, putih, kuning lan ungu
Bahan PE anyar
Garansi 4-5 taun
Packing Ukuran 101x52x35cm
Jinis Paket 5 panel/ctn
Panggunaan Cocog banget kanggo omah, kantor, hotel, toko, bandara lan akeh jinis dekorasi njero ruangan lan ruangan liyane.
Sampel Kasedhiya (5-7 dina)
Wektu Pangiriman 7-30 dina

Ati-ati

Tanduran gawean kabeh digawe saka produk kimia lan duwe sawetara sifat umum produk plastik.Kene sawetara tips sing kudu digatekake.

sepisanan, supaya adoh saka geni lan supaya suhu Ultra-dhuwur.Aja dilebokake ing jejere peralatan utawa instrumen kanthi generasi panas dhuwur, supaya ora nyebabake deformasi lan owah-owahan warna.
Kapindho, Aja ninggalake tetanduran gawean ing banyu kanggo dangu, utamané ing banyu panas, yen bisa fade.
Katelu, aja mbabarake tanduran plastik ing srengenge panas.Garing tanduran ing iyub-iyub sawise ngumbah.
Elinga tips iki, nggawe panel tembok urip langgeng lan evergreen.

hiasan tembok

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: