Panel pager Boxwood Ponggawa Green Grass Wall Hiasan Tembok Tanduran Ponggawa

Katrangan singkat:

Panel tembok suket buatan kalebu salah sawijining jinis tembok hiasan sing ngidini wong manggon ing lingkungan sing luwih cedhak karo alam.Dibandhingake karo tanduran asli, tanduran palsu ora diwatesi dening lemah, banyu, cuaca utawa malah papan.Dheweke duwe karakteristik tahan UV, bukti kelembapan, non-deformasi lan ora beracun.Sampeyan bisa dekorasi tembok karo panel tembok ijo elegan, padha cukup gampang kanggo nginstal.


Detail Produk

Tag produk

Informasi produk

Gawe energi lan warna sing sregep menyang ruang sampeyan kanthi urip lan godhongepanel pager boxwood buatan.Kanthi kombinasi warna sing apik lan efek 3D sing apik tenan, panel kualitas dhuwur minangka pilihan sing paling apik kanggo nyegerake setelan sampeyan.Nalika sampeyan keganggu dening tembok utawa langit-langit sing ala lan rusak, panel fleksibel kita mung sing sampeyan butuhake kanggo nutupi cacat.

gawean-boxwood-hedges-2
gawean-boxwood-hedges-3
gawean-boxwood-hedges-4
Item Panel pager Boxwood Ponggawa Green Grass Wall Hiasan Tembok Tanduran Ponggawa
ukuran 50x50cm
Produsen sih
warna Warna sing disesuaikan
Bahan PE
Garansi 4-5 taun
Packing Ukuran 52x52x35cm utawa selaras
Paket 14 pcs saben karton
Wektu timbal 2-4 minggu
wusana Wisuda, Halloween, Dina Ibu, Dina Bapak, Taun Anyar, Thanksgiving, Dina Valentine, lsp.
Kaluwihan tingkat dhuwur saka simulasi;daya super anti-tuwa lan anti-fading;resistance UV.

Pandhuan Care

Saben uwong ngerti yen tanduran asli mbutuhake perawatan lan uga tanduran buatan.Sawise dipasang, tanduran lan tembok sing palsu meh ora ana pangopènan nanging mbutuhake resik lan ndandani.Tindakake pandhuan prasaja iki kanggo ndawakake tampilan lan umur tanduran lan tembok sing urip.

1. Sampeyan bisa uga kudu ngresiki tembok urip Ponggawa njero ruangan saben6 wulan.Cukup nggunakake abledugkanggo ngilangke godhong, lan kanggo maksud apa bledug wangkal nggunakake akain lembab.
2. Kanggo tembok gawean ruangan, kita bisa wisuh langsung karo banyu kanthi nggunakake aselang taman.

resik-alat

3. Yen godhonge tiba, mung diresiki lan garing, banjur lebokake maneh menyang papan sing asli.Kadhangkala, sampeyan bisa uga butuhadhesive nyawiji panas or kabel tieskanggo sijine maneh yen antarmuka rusak.
4. Kadhangkala, sawetara ranting bisa tiba.Kita bisa ndandani ranting kanthi agun pokok.

ndandani-alat

Cathetan
1. Aja nggunakake bahan kimia.
2. Aja nggunakake kekuwatan gedhe nalika ngumbah.
3. Ladders perlu kanggo ngresiki tembok urip vertikal ageng.
4. Werna tanduran sing luntur yen perlu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: