Apa Manfaat Tembok Tetuwuhan Ponggawa

Penghijauan telung dimensi katon tambah populer ing bangunan kutha.Kita bisa ndeleng tanduran ijo liyane lan liyane gembur ing kolom jembatan, peranganing, guardrails, tembok lan panggonan liyane.Padha tembok tanduran.Miturut macem-macem bahan, tembok tanduran bisa dipérang dadi tembok tanduran ekologis lan tembok tanduran buatan.Dina iki, ayo ngomong babagan keuntungan tembok tanduran buatan.

1. Ngirit papan & ndadèkaké kutha
Tembok tanduran buatanmanggoni wilayah cilik.Ora mung nggunakake papan kanthi lengkap, nanging uga nambah tingkat penghijauan ing papan kasebut.Tembok bangunan vertikal kanthi tembok ijo palsu nduweni pengaruh visual sing luwih kuat tinimbang ijo sing rata.Iki uga ndadekake kutha beton luwih lembut.Tembok tanduran nggawa kehijauan lan kenyamanan menyang kutha sing rame lan rame.Iki nggawa pemandangan alam sing mung bisa dideleng ing alam bébas menyang kutha.Iku kombinasi sampurna saka alam lan manungsa.Nalika saben pojok kutha duwe ambegan alam, bakal duwe nilai luwih lan rasa seneng visual tinimbang greening pesawat monoton.
urban-greening
2. Isolasi swara
Amarga pembangunan kutha kanthi cepet, rame ing saubengé uga saya mundhak.Swara lan geter saka wong akeh, pesawat, mobil, motor lan liya-liyane wis nutupi kutha sing manggon.Polusi swara wis dadi masalah sing serius banget.Tembok tandurannduweni fungsi buffering gangguan kang nemen mbenakake getaran external lan gangguan lan mbantu kita ngatasi masalah iki.Ing wektu sing padha, tembok tanduran uga bakal nyuda refleksi swara saka bangunan kasebut.

3. Personalisasi & kustomisasi
Tembok tanduran simulasi dumadi saka macem-macem tanduran simulasi.Macem-macem tanduran simulasi banget lengkap lan sugih.Mulane, tembok tanduran simulasi Highly pribadi lan bisa rampung selaras miturut gaya hiasan, ukuran area lan pemandangan ditrapake.

njero ruangan-hiasan


Wektu kirim: Apr-08-2022