Tembok Ijo Ponggawa Ngganti Urip lan Lingkungan Kita

Yen sampeyan ora kejawab musim semi lan musim panas, apa isih ana ijo ing musim gugur lan musim dingin?Kanthi pangembangan masyarakat kanthi cepet, urbanisasi lan irama modern nambah tekanan marang wong.Lumaku liwat bangunan karo kaca lan semen menyang panggonan ngendi sampeyan bisa saben dina lan miwiti dina sibuk.Kabeh limo iku nggawe sampeyan kepunjulen.Sampeyan bisa uga mundhakaken sirah lan katon watara, nyoba kanggo golek stopkontak kanggo ngendhokke syaraf.Nalika tembok sing adhem lan atos nyentuh mripatmu sing wis kesel, apa sing nggawe atimu kepéngin alas kanggo ngendhokke saraf sing tegang.Jawabane mesthi "ya".

tekanan kerja

Tembok ijo gaweaning kutha kita menehi sambungan fisik lan mental kanggo alam.Bisa nyerna tekanan lan faktor sing ora harmonis ing urip kita, saengga bisa ningkatake kesehatan fisik lan mental.Nganggo jas alus ing njaba beton bertulang sing kadhemen lan angel bisa nggawe pikiran kita luwih enom lan luwih sregep lan nyuda rasa kesel fisik.

Kanggo mbangun omah sing apik kanggo manungsa lan nggawe lingkungan ekologis ijo sing cocog kanggo omah manungsa, kita milih tembok ijo gawean kanggo dekorasi lingkungan kita.Tembok ijo simulasi cocok kanggo panggonan kanthi intensitas cahya sing kurang lan ventilasi sing kurang, kayata bar ing lemah.Cara ndandani sing beda-beda bisa digunakake kanthi fleksibel miturut kahanan situs kanggo ndandani tanduran ing posisi sing dibutuhake.Kaya sing wis dingerteni, tanduran buatan ora diwatesi dening lingkungan.Sampeyan bisa nggawe kekasihmuTaman Gantungngendi wae.

Kanthi perkembangan teknologi bahan bangunan kanthi cepet, ide desain lan kreatifitas wis dibebasake sadurunge.Ruang njero ruangan sing luwih dhuwur wis katon ing urip kita.Tembok ijo sing disimulasi mung nyukupi kabutuhan lanskap ruang.Iki nggawe efek lanskap sing ora bisa ditindakake dening tanduran biasa.

tembok gedhe-ijo

Minangka karya seni ekologis sing nyenengake, tembok ijo cocok kanggo akeh panggonan, kayata kafe, taman, dalan komersial, alun-alun, stasiun, auditorium, papan hiburan, taman ekologis, plataran komunitas, ruang pameran, kantor, papan pesta, lsp.

Tembok ijo buatan ora mung minangka karya seni, nanging uga dadi pembantu kanggo nambah lingkungan urip.Kesehatan lan kualitas urip sing digawa dening tembok ijo simulasi ora bisa diganti.

ijo-wall-in-bar


Wektu kirim: Apr-08-2022